fbpx

Salsa van mango en chorizo worst

Verras je gasten, in deze warme tijden, met dit luchtig gerechtje.
Zet de toon van de avond met een salsa van mango en chorizo! Olé!

Dit heerlijke receptje werd ook gebruikt voor de wedstrijd van Albert Heijn Maldegem in hun zoektocht naar een nieuwe food influencer.

Alle ingrediënten te koop bij AH Maldegem.

Salsa van mango en chorizo worst

Gang Bijgerecht, Borrelhapje, Lunch
Keuken Mexicaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 75 g maïs
  • 1 mango
  • 1 tomaat
  • 1/2 rode ui
  • 120 g chorizo worst
  • 5 blaadjes verse munt
  • sap van 1/4 limoen
  • peper
  • zout
  • jalapeno peper
  • mini taco tubs

Instructies
 

  • Laat de maïs uitlekken in een zeef.
  • Pel de mango en snij langs de pit heen om het vruchtvlees te bekomen. Snij deze in kleine blokjes samen met de tomaten en de chorizo worst.
  • Pel de rode ui en snipper deze heel fijn.
  • Neem een kom en doe alle gesneden ingrediënten en de maïs erin. Doe het limoensap erbij en kruid met peper en zout.
  • Snipper de blaadjes munt en doe deze bij de salsa. Meng alles goed door elkaar.
  • Schep de salsa in de mini taco tubs en werk af met een jalapeno peper naar smaak en goesting.