Granola
Dit is lekker en gezond. Is bovendien ook een makkelijk receptje.
Als het snel moet gaan ’s morgens, is dit de redder in nood.
Granola
- 160 g havervlokken
- 35 g gepofte quinoa
- 2 eetlepels ahornsiroop
- 1 eiwit
- een handvol walnoten
- een handvol pecannoten
- een handvol amandelen
Verwarm de oven op 170 graden.
Hak de walnoten, pecannoten en amandelen grof.
Doe de havervlokken, quinoa en noten samen in een kom en meng.
Klop het eiwit los met een vork. En voeg dit samen met de ahornsiroop toe aan de droge ingrediënten. Meng goed.
Neem een bakplaat en leg er bakpapier op. Stort het mengsel uit op de bakplaat en verdeel mooi zodat het overal gelijk is.
Bak de granola ongeveer 20 minuten en roer af en toe om zodat de granola overal mooi goudbruin kan worden.
Lekker met yoghurt en vers fruit.