Gevulde eitjes
Wat er niet kan ontbreken tijdens een brunch of lunch op Pasen zijn eitjes. Deze opgevulde eitjes zijn niet alleen makkelijk te maken maar ook superlekker.
Heerlijk met een vers, krokant stokbrood.
Ik hou van gevulde eitjes. Zou deze elke dag kunnen eten. Je kan er ook eindeloos mee combineren.
Geniet van deze versie.
Gevulde eitjes
Gang Brunch, Lunch
Keuken Vlaams
- 4 eieren
- 100 g gerookte zalm
- 2 eetlepels zure room
- enkele takjes bieslook
- peper
- een mespuntje paprikapoeder
- enkele blaadjes sla
- 1/4 groene appel
- enkele druppels limoensap
Kook de 4 eieren gedurende 8 minuten. Je kan ze ook in een eierkoker doen. Laat ze afkoelen in koud water. Pel ze, snij de bovenkant eraf en hol de eieren uit. Zet de eieren even apart.
Voor de vulling doe je de gerookte zalm, zure room, bieslook, eigelen, peper en paprikapoeder in een cutter. Cutter fijn tot een mooi geheel. Vul de eieren met het mengsel.
Snij een 1/4 groene appel in kleine blokjes en doe er enkele druppels limoensap over tegen het verkleuren.
Was de sla en leg deze in een kommetje en zet de eieren erop. Werk af met de blokjes groene appel en wat paprikapoeder.