Begin met de currysaus want deze moet even pruttelen. Pel de sjalotten en snij ze in kleine stukjes.
Doe een scheutje olijfolie in een sauspan en voeg de gesneden sjalotten toe. Bak even glazig.
Voeg de kippenbouillon toe samen met het currypoeder en laat even inkoken.
Voeg de room toe en laat op een zacht vuurtje pruttelen gedurende een kwartiertje.
Als de saus te dun is, kan je altijd wat indikken met Maizena.
Neem een kookpot en kook de parelcouscous zoals voorgeschreven staat op de verpakking. Als dit klaar is, giet je af en laat uitlekken.
Voor de salade snij je de puntpaprika, lente-uitjes en champignons in stukjes.
Doe een scheutje olijfolie in een pan en doe daarin de gesneden groenten samen met de Edamame bonen. Kruid met peper, zout, gerookt paprikapoeder en currypoeder. Laat even aanstoven.
Voeg de parelcouscous en een paar lepeltjes currysaus toe en roer om. Het geheel mag niet te droog zijn maar het moet ook niet zwemmen in de saus.
Snij de radijzen in kleine blokjes en de munt in reepjes. Voeg deze toe aan de salade.