Ga terug

Gevulde eitjes

Gang Brunch, Lunch
Keuken Vlaams
Porties 2 personen

Ingrediƫnten
  

  • 4 eieren
  • 100 g gerookte zalm
  • 2 eetlepels zure room
  • enkele takjes bieslook
  • peper
  • een mespuntje paprikapoeder
  • enkele blaadjes sla
  • 1/4 groene appel
  • enkele druppels limoensap

Instructies
 

  • Kook de 4 eieren gedurende 8 minuten. Je kan ze ook in een eierkoker doen. Laat ze afkoelen in koud water. Pel ze, snij de bovenkant eraf en hol de eieren uit. Zet de eieren even apart.
  • Voor de vulling doe je de gerookte zalm, zure room, bieslook, eigelen, peper en paprikapoeder in een cutter. Cutter fijn tot een mooi geheel. Vul de eieren met het mengsel.
  • Snij een 1/4 groene appel in kleine blokjes en doe er enkele druppels limoensap over tegen het verkleuren.
  • Was de sla en leg deze in een kommetje en zet de eieren erop. Werk af met de blokjes groene appel en wat paprikapoeder.