Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Burratadip
Recept afdrukken
Pin recept
Gang
Borrelhapje, Voorgerecht
Keuken
Italiaans
Ingrediënten
1
Burrata
5
kerstomaatjes
een
handvol
geroosterde hazelnootjes
2
blaadjes
verse basilicum
zout
peper
olijfolie
Instructies
Mix de Burrata tot een gladde massa. Indien de crème te droog is, voeg wat vocht waar de Burrata in zat toe. Doe de crème in een kommetje of een bord.
Kruid met zout en peper.
Snij de kerstomaatjes in 4 en doe deze op de crème.
Hak de hazelnoten grof. Strooi bovenop de crème en tomaatjes.
Snij een paar blaadjes basilicum fijn en strooi deze bovenop de rest.
Werk af met een vleugje olijfolie.
Notities
Dit gerechtje kan zowel als dip bij de apperitief gegeten worden met grissini of als voorgerecht met een stukje stokbrood.