Verwarm de oven voor op 220 graden.
Scheid de eierdooiers van het eiwit.
Klop de eierdooiers wit samen met de kristalsuiker.
Klop de eiwitten stijf.
Zeef de bloem en voeg bij de geklopte eierdooiers samen met de melk.
Spatel zachtjes het opgeklopte eiwit onder het mengsel.
Neem een bakplaat en leg er een bakpapier op. Giet het deeg daarop uit en strijk mooi glad. Zorg dat het deeg mooi verdeeld is over de bakplaat. Het moet ongeveer overal gelijk verdeeld worden, zodat het niet te dik wordt.
Bak in de oven voor ongeveer 5 minuten op 220 graden. Neem een prikker en prik in het deeg, als er geen deeg aan de prikker hangt, is ie klaar.
Neem een propere keukenhanddoek en leg deze op een andere bakplaat en strooi er wat kristalsuiker over. Neem de biscuit uit de oven en kantel deze onderste boven op de handdoek. Verwijder het bakpapier en laat goed afkoelen.