Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Zalmtartaar
Recept afdrukken
Pin recept
Gang
Voorgerecht
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
400
g
verse zalm
1
sjalot
1
eetlepel
zure room
1
theelepel
wasabipasta
een
paar
takjes bieslook
peper
zout
gemengde sla
preischeuten
Instructies
Hak de verse zalm heel fijn met een mes. Het hoeft zeker geen mousse te zijn. Fijne kleine blokjes. Doe in een mengkom.
Pel de sjalot en hak fijn. Doe deze bij de zalm.
Meng de zure room met de wasabipasta en voeg bij de zalm.
Hak de bieslook fijn en doe bij het mengsel. Kruid met peper en zout en roer alles goed om.
Dresseer op een bord en serveer er wat gemengde sla bij en werk af met wat preischeuten.
Notities
Zorg ervoor dat de tartaar fris is. Je kan hem een paar uurtjes op voorhand maken maar zet hem zeker in de koelkast.